Bent u op zoek naar telefoon reparatie Amersfoort? Ga dan langs bij Fixpunt in Amersfoort. Bij Fixpunt krijgt u kwaliteit voor een scherpe prijs. Waarom moet u kiezen voor Fixpunt? U moet kiezen voor Fixpunt omdat het personeel heel erg vriendelijk en ook heel erg vakkundig is. Bij dit bedrijf vinden ze het belangrijk dat er een goede band met de klant is. Fixpunt doet er ook alles aan om u tevreden te maken of houden.

iPhone

Mijn ervaring met Fixpunt

Mijn ervaring met Fixpunt is positief. Ik heb voor 2,5 maand geleden mijn iPhone hier laten maken en had de telefoon binnen een uur al terug. Dus in de tussentijd ben ik gewoon een rondje gaan lopen en toen kon ik mijn telefoon alweer ophalen. Het personeel had echt verstand van de telefoon dat vond ik wel fijn, omdat ik het dan ook vertrouw dat het goed komt. Het personeel was ook heel erg vriendelijk voor alle klanten en deden echt hun best.  Ik raad dit bedrijf zeker aan voor mensen die in Amersfoort wonen en hun telefoon goed en goedkoop wilt laten maken.

Door Redactie