Bent u op zoek naar een hordeur? Neemt u dan contact op met Unilux. Wat kunt u verwachten van Unilux? Wat u kunt verwachten van Unilux is topservice, topkwaliteit en een hele scherpe prijs. Het personeel wat wij hebben is heel erg vriendelijk en hebben echt verstand van wat ze doen. Ook vinden wij het belangrijk dat wij een goede band met onze klanten hebben zo hopen wij dat onze klanten tevreden zijn. Wij zeggen altijd wij zijn pas tevreden als u dat bent. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

hordeuren

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Ik heb voor 4 weken terug hier een nieuwe hordeur gekocht. Ik heb zelf echt geen verstand van de dingen waar ik rekening mee moest houden. Gelukkig had dit personeel dat wel anders was ik geheid de mist in gegaan. Nu heb ik een hele mooie voor een scherp bedrag die ook in een keer goed is. Het personeel was ook erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere die er geen verstand van hebben maar wel een hordeur nodig hebben.

Door Redactie