Op zoek naar goede kwaliteit zaklampen? Bij Olight hebben ze de beste zaklampen!

Onze Olight lampen

Wij proberen met onze Olight zaklampen iedereen de juiste zaklamp te geven voor de juiste klus. Dagelijks wordt er aan de lampen gewerkt om nieuwe ontwerpen te maken en om de oude ontwerpen steeds te verbeteren. Ook worden er steeds de nieuwste Amerikaanse leds gebruikt. Hierdoor blijft het licht ook steeds beter worden van de zaklampen. Al onze zaklampen zijn waterdicht volgens de IPX6 norm, IPX7 norm en IPX8 norm.

Waarom bij ons kopen?

Onze zaklampen hebben 5 jaar garantie, de hoofdlampen hebben 2 jaar garantie en de accu’s & batterijen hebben 1 jaar garantie. Als er ooit iets stuk is doen wij dus niet moeilijk. Wij zijn een erkend leverancier. Als je vragen hebt kan je dus altijd bij ons terecht. Voor jullie staan we altijd klaar. Als je iets besteld bij ons krijg je na de verzending van het product direct een Track & Trace code.

Contact informatie

Wil je contact met ons opnemen? Dit kan via het telefoonnummer 0481-354040 of door het contactformulier in te vullen op onze site. Deze is te vinden onder het kopje “CONTACT” op de site.

Door Redactie