Als je op zoek bent naar een personal trainer Breda dan raad ik zeker Breda Strength & Conditioning aan! Je doel behalen is nog nooit zo snel (en leuk) geweest!

Mijn personal trainer Breda ervaring

Altijd heb ik al last gehad van mijn conditie en van mijn gewicht. Zelf had ik geen overgewicht, maar in mijn gedachten vond ik mezelf erg dik. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om er een verandering aan te maken. Eerst door te proberen zelf te sporten, maar dit was niet efficiënt en de motivatie was er niet in te vinden. Een vriend van mij raadde Breda Strength & Conditioning aan. Dit was mijn beste keuze ooit. Verwelkomd met vriendelijk personeel werd ik meteen geholpen. De eerste paar keren vond ik het redelijk stresserend, omdat het andere soort oefeningen zijn dan dat ik gewend ben. Al snel werd ik er aan gewend en begon ik het erg leuk te vinden. Mijn conditie werd behoorlijk snel beter en ook zag ik meteen verschil in mijn lichaam. Mijn lichaam begon ik steeds mooier te vinden en al snel vond ik mezelf niet meer dik.

Conclusie

Door Breda Strength & Conditioning heb ik mijn doel kunnen behalen. Het is dus echt aan te raden!

Door Redactie