Mijn grootouders gingen verhuizen naar een nieuwe woning in enschede. Ze wilde echter wel graag de vloer vervangen die in de woonkamer lag en ze vroegen hierbij om mijn hulp. We zijn toen vervolgens samen op het internet op zoek gegaan naar een tegelbedrijf in of in de buurt van Enschede. Nadat we een tijdje hadden gekocht waren we uit op de website van Tegelmaxx.

Een erg goede en overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van tegelmaxx kwamen we terecht op een erg goed en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt top vloeren aan tegen een zeer voordelige prijs. mijn grootouders sprak dit super erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan de showroom.

Aankoop van een mooie tegelvloer

We werden door een van de medewerkers erg vriendelijk en goed geholpen met het maken van de beste keuze. Nadat we een aantal vloeren met elkaar hadden vergeleken besloten mijn grootouders om over te gaan tot een aankoop. De tegelvloer was erg snel geplaatst en ziet er erg mooi uit. We zijn daarom ook erg tevreden over Tegelmaxx.

Door Redactie