Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen garage bij mij in de buurt. Mijn werknemers en ik houden allemaal wel van een bakje koffie op het werk. Ons koffiezetapparaat was echter een aantal dagen geleden kapot gegaan en ik wilde deze graag vervangen met een WMF 5000S. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. 

Veel bedrijven dat koffiezetapparaten aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een WMF 5000S aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven dat koffiemachines aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Aroma club   koffie. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De mensen die bij het bedrijf werken zijn echte koffiekenners dus ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen voor advies. Ik werd vervoglengend erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de medewerkers.

Jura koffiemachines


Het lease van een machine 

Na het gesprek besloot ik om een van de machines te lease. De machine werd erg snel geleverd en we kunnen op het kantoor nu allemaal genieten van een super lekker bakje koffie. Daarom ben ik ook erg tevreden over Aroma club koffie.

Door Redactie