Heeft u weleens gehoord van het bekende merk genaamd miacara? Dit is een merk dat speciaal is opgezet voor een mooie levensstijl met uw hond. Het merk is opgericht in het jaar 2011 door de eigenaren Sebastian en Barbara. Zij ontwerpen en ontwikkelen alle producten die u kunt kopen. Bij de ontwerpen staan comfort en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarnaast werkt miacara ook samen met diverse gerenommeerde designers en heeft voor een aantal producten uit hun lijn de design award gewonnen.

Dogahaves-About-Us

Over de ontwerpstijl van miacara

De producten van miacara worden gekenmerkt door de duidelijke ontwerpstijl die zij aanhouden. Zo zijn alle producten zeer functioneel maar zien er zeer stijlvol uit. De producten zijn de perfecte combinatie tussen een elegant ontwerp en een praktische functie. Daarnaast zijn de producten van de hoogste kwaliteit en zien en tijdloos modern uit maar zijn tevens erg duurzaam. Er worden namelijk innovatieve producten en materialen gebruikt. Daarnaast houden ze ook een teruglopend kleurenpalet aan om hun producten stijlvol en tijdloos te houden.

Heeft u vragen of wilt u graag advies van specialisten?

Wilt u graag advies hebben of heeft u vragen over de producten van miacara? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van de specialisten van Dogahaves. Zij weten alles over deze producten en kunnen u als geen ander het beste advies geven. Veel klanten hebben al een product van dit merk aangeschaft en zijn er zeer tevreden over.

Door Redactie