Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Nijmegen. De woning die ik had gekocht zag er erg mooi en modern uit. De tuin van de woning verkeerde echter in een erg slechte en vervallen staat. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar hovenier Nijmegen om een goede hovenier bij mij in de buurt te vinden.

Veel hoveniers in de buurt van Nijmegen

Toen ik op het internet op zoek ging naar hovenier Nijmegen kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was geweest en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Schouten Hoveniers. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook zijn er een aantal foto’s op de website te vinden van voorgaande klussen die het bedrijf heeft gehad. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

tuinaanleg

Super resultaat van Schouten Hoveniers


Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en goed geholpen. Ik besloot daarom ook om samen met het bedrijf in gesprek te gaan om mijn wensen aan hen voor te leggen. Schouten Hoveniers heeft mijn verwaarloosde tuin omgetoverd tot een super mooie tuin. Daarom ben ik ook erg tevreden over Schouten Hoveniers.

Door Redactie