Als je op zoek bent naar Mediation dan ben je bij ons aan het juiste adres! Professionele mediator die jou kan helpen met jouw problemen.

Mediation die bij jou past

Je gaat scheiden, bent met een scheiding bezig of je bent al gescheiden maar de afspraken lopen niet lekker, dan wil je waarschijnlijk professionele hulp. Bij een scheiding zijn veel dingen onzeker. Bij ons is er in ieder geval de zekerheid over de kosten van mediation! Voor de behandeling en afhandeling van de gehele echtscheiding bieden wij een all-in prijs. De enige kosten die hierbij komen zijn de griffiekosten voor de rechtbank.

scheiden

Wat bevat ons alles-in-één pakket?

Ons alles-in-één pakket bevat de volgende dingen: mediationgesprekken (maximaal 5), opstellen convenant, opstellen ouderschapsplan, toetsen toevoeging, berekenen alimentatie, opstellen en indienen verzoekschrift, afhandeling inschrijven burgerlijke stand.
De modules kies je zelf uit de tabel dat te vinden is op onze site en zo kom je tot een totaalprijs. Het is ook mogelijk om maatwerk te leveren. Een voorbeeld hiervan is het maken van een alimentatieberekening. Het is heel handig om ons te kiezen, want het bespaart je zeker wel wat centen. Het is een stuk goedkoper dan een advocaat, omdat het sneller is en dus minder uren hoeft te betalen. Kwalitatieve diensten voor een lagere prijs!

Contact

Het is mogelijk om contact op te nemen met ons door het nummer 076 – 889 69 51 te bellen of door een mail te sturen naar het mailadres [email protected].

Door Redactie