Ik ben zelf een erg grote kunstliefhebber en het leek mij erg leuk om weer een keer naar een museum te gaan. Daarom besloot ik ook om op het internet op zoek te gaan naar Nederlands Openlucht museum.

Websites van musea bezocht en met elkaar vergeleken

Toen ik op het internet op zoek ging naar Nederlands Openlucht museum kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites van musea had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Museum Lalique.

De website van museum Lalique

Toen ik terecht kwam op de website van museum Lalique kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken van de kunstenaars die er in het museum tentoon worden gesteld. Ook is er erg veel informatie te vinden over wat er in de Hanzestad Doesburg te doen is. Na het lezen van de informatie besloot ik om op de prosecco arrangement te nemen. In het museum kreeg ik glas prosecco tijdens de lezingen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens mijn bezoek aan het museum lalique. Ik raad het museum daarom ook aan elke glaskunstwerk liefhebber aan.

Door Redactie