Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor er een barst in het  scherm was gekomen en haar telefoon niet meer aanging. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar Sony reparatie Den Haag om een telefoon zaak te vinden die mijn moeders telefoon zou kunnen repareren.

Veel website bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar Sony reparatie Den haag kregen we erg veel zoekresultaten . Nadat we een aantal website hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Europa Telecom. We kwamen terecht op een erg goede en informatieve website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft.

Een erg snelle en voordelige reparatie

Na het lezen van de informatie besloten we om een bezoek te brengen aan de winkel omdat het bij Europa Telecom niet nodig is om een afspraak te maken voordat je langskomt. We werden erg vriendelijk geholpen en de telefoon van mijn moeder was erg snel gerepareerd. De prijs die ze voor de reparatie hanteren vonden wij ook erg voordelig. Daarom zijn we ook erg tevreden over de service en over de prijzen van Europa Telecom.

Door Redactie