Ik ben een aantal maanden geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Wageningen. De keuken van onze nieuwe woning was echter wel aan vervanging toe. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar een keukenbedrijf die mooie keukens aanbiedt tegen een voordelige prijs. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Keuken en Keukens.

Erg goede en overzichtelijke website

Op de website van Keuken en Keukens is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt keukens aan tegen een zeer voordelige prijs want het bedrijf beschikt namelijk niet over een showroom, personeel of een wagenpark. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en Frits had vervolgens een bezoek gebracht aan onze woning.

Een speciaal ontwerp voor ons huis

Tijdens het bezoek aan onze woning heeft Frits naar onze wensen geluisterd en heeft hij een ontwerp gemaakt. Een aantal dagen later kregen wij via de mail en ontwerp toegestuurd dat ons erg aansprak. We besloten vervolgens om over te gaan tot een aankoop van een erg mooie en voordelige keuken. De keuken werd 7 weken alten bij ons thuis afgeleverd en wij zijn zeer tevreden.  

Door Redactie